Tóth Andi szexi videót osztott meg Insta-oldalán - ifaktor
A Sztárban Sztár 2020-as versenyének második helyezettje, Tóth Andi az utóbbi időben extrán szexi képekkel és videókkal feszíti a húrt követőinél. Legújabb posztjában egy nagyon dögös fotózását láthatjuk videó felvételen.


Andi mostanában elég gyakran osztja meg közönsége véleményét. Sokszor láthatjuk kihívó öltözékben, vagy épp vulgáris stílusban megnyilvánulni közösségi oldalán. Az énekesnő véleménye szerint mindig is lázadó típus volt, ez most sincs másként.

A fotózáson Andi három különböző nagyon vadító szettet viselt. A kommentekből és a lájkok számából ítélve, követőinek egytől egyig leesett az álla az énekesnő videójától.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!