Tóth Dáviddal érkezik A Nagy Ő új évada a TV2-re - ifaktor
Magyarországon 2021-ben az olimpikon kajakozó, Tóth Dávid keresi az Igazit, akit a tévénézők a Dancing with the Starsban tavaly már láthattak a kereskedelmi csatorna képernyőjén.


A külföldi The Bachelor majdnem húsz éve folyamatosan képernyőn van, amely idő alatt a világ közel 30 országában volt látható. A műsor férfi főhőse szeretné megtalálni azt a hölgyet, aki számára A Nagy Ő. A műsor idehaza három szériát élt meg, Noszály Sándor teniszező, Molnár Anikó médiaszemélyiség és Gyursánszky Gábor vízisíbajnok keresték már az igazit a képernyőn.

A következő kiválasztott Tóth Dávid lett, aki immár több éve agglegény, noha a nők bomlanak a kegyeiért – főként igaz ez az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars műsorában való szereplése óta.

Dávid húsz nővel ismerkedik meg, de időről időre határoznia kell, kik állnak a legközelebb hozzá a jelöltek közül. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg alkalmanként rózsát kapnak a főszereplőtől. A végső „rózsaceremónián" pedig Dávid kiválasztja az egyetlen és igazi hölgyet, akit egy életen át társának választ – persze, ha a kiválasztott hölgy is úgy akarja.

Nincs szerencséje nőügyekben

Első kapcsolata, amelyet a nyilvánosság is figyelemmel követett, a Vass Dórával való románca, amely immár 10 éve kezdődött, s végül hosszú idő után szakítással ért véget.

Dávidot az Exatlon Hungary műsorában is összeboronálták fűvel-fával a rajongók. Előbb Kocsis Alexandrával, majd Szabó Dorkával, de a barátságon kívül többre sosem derült fény.

„Nem szeretném, ha csak a külsőm alapján ítélnének meg, mert az egyszerűen egy adottság, amit anyukámtól és apukámtól örököltem. Őszinte leszek, nem gondolom, hogy a rajongói oldalon fogom megtalálni az igazit, ráadásul az csak egy oldalam, én azt szeretném, ha az egész személyiségemet megismerné az, akivel találkozom"

mondta a Blikknek tavaly nyáron a kajakos.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!