Tóth Gabi Covid történtéről mesélt közösségi oldalán - ifaktor

Az énekesnő, Tóth Gabi legújabb Instagram-bejegyzésében elárulta követőinek, hogy családjával ők is átestek a koronavíruson. Gabi posztjában leszögezi, hogy ezzel nem a figyelemfelhívás a célja. Csak szeretné tudatni azokkal, akik szintén megbetegedtek, hogy nincsenek egyedül.


Ez az év sokak számára nagyon nehéz volt. Főleg, ha még ezt a fránya betegséget is elkapta valaki és esetleg nem esett át könnyen rajta. Gabi és családja is megfertőződött és közszereplő létére úgy döntött, mindenképp el kell mesélnie.

Posztjából megtudtuk, hogy már ő is és családja is teljesen jól vannak. Kitartást kívánunk mindazoknak, akik épp betegeskednek, vagy esetleg félnek a vírustól! Reméljük hamar vége lesz.

„Nehéz helyzet... sokat gondolkodtam, hogy elmondjam e… de mivel közszereplő vagyok, nem tudott volna ez sokáig titokban maradni, így a megfelelő felületen, ahol tudtam, hogy nem forgatják ki a szavaimat, úgy döntöttem, hogy elmesélem a mi Covidos történetünket... Szerencsére mindnyájan meggyógyultunk és jól vagyunk! Ezért is csak most beszélek róla…nem szeretnék sehol ezzel "haknizni", nem is szeretnék többet erről beszélni…
Csupán szeretnék egy kis erőt adni mindazoknak, akik félnek, és akik már túl vannak rajta... nem vagytok egyedül
A teljes riportot a Storymban található linken láthatjátok"

– mesélte követőinek az énekesnő Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!