Tóth Gabi is a Sztárban sztár leszek! mestere lesz - ifaktor

Íme, ők négyen lesznek az idei Sztárban sztár leszek! zsűritagjai.


Majka, Tóth Gabi, Köllő Babett és Pápai Joci foglalta el az idei évben a zsűri székeit.

Nemrég a Bors cikkéből kiderült hogy Majka a négy zsűritag közül plusz teendőket is a vállára vett, ami annyit tesz, hogy ő lesz az a személy, akik végigkíséri a versenyzők felkészülési idejét. Saját bevallása szerint mindig is érdekelte az efféle része egy produkciónak.

Továbbá az is kiderült, hogy Majka korábban már az RTL Klub tehetségkutatója ajtaján kopogtatott, ugyanis az X-Faktor egyik mentora szeretett volna lenni, melyről a csatorna vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter nyilatkozott a Telexnek.

A négyes felállást tekintve biztosan sokszor fognak mosolyt csalni az arcunkra a tévé képernyője előtt. Izgatottan várjuk a műsor kezdetét!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!