Tóth Gabi két éve mondott igent férjének - ifaktor

A népszerű énekesnő, Tóth Gabi Instagram-oldalán számolt be követőinek arról, hogy férjének, Krausz Gábornak már két éve mondott boldogan igent a nagy kérdésre.


Gabi egy nagyon romantikus fotót osztott meg férjével, amin ölelik egymást és látszik, hogy a pár őszintén, szívből szereti egymást. Posztjában az énekesnő elárulta, hogy mikor igent mondott férje lánykérésére, már velük volt gyermekük is, akiről akkor még nem tudtak.

Hannaróza azóta már megszületett és bár nem sok képet láthatunk a kicsiről – érthető okokból, hiszen a közösségi média veszélyeinek nem teszik ki ártatlan kislányukat -, már hárman alkotnak boldog családot.

„2 éve igent mondtam.. akkor már Hannaróza is velünk volt.. nem tudtuk.. "alig történt azóta valami izgalmas" .. válaszolva neked kincsem @gabor.krausz"

– olvasható Gabi bejegyzésében.

Gratulálunk a párnak és még sok boldog együtt töltött éveket kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!