Tóth Gabi megmutatta valódi arcát - ifaktor
Tóth Gabi fekete háttér előtt áll

Az énekesnő, Tóth Gabi Instagram-oldalán egy fantasztikus kihívásnak eleget téve megmutatta, hogyan is fest valójában azokon a bizonyos reggeli órákon, amikor még se smink se filter nem takarja arcát.


Gabi Instagram-posztban mutatta meg milyen is az igazi arca reggelente, amit egy szuper kihívásnak köszönhetünk. Ezekkel az őszinte pillanatokkal tudjuk igazán megmutatni, hogy kik is vagyunk és hogy bizony senki sem tökéletes. Reggel sem.

„Ohh szép reggelt mindenkinek, én már teljes fényemben ragyogok...
Ja nem... ha lapoztok, akkor láthatjátok a faceapp nélküli valóságot @dorkacseffalvay indított egy faceapp vs valosag posztot…
fontos üzenete van! bírom a csajt, hogy ő is vállalja igazi arcát! Ahogy @csillaah is! Szuper csajok és anyák vagytok! Na szóval nem minden az, aminek látszik..Én is imádom a szép képeket.. szeretek fényelni, szerkeszteni minimálisan!
De fontos, hogy ezek nélkül is tudjunk tükörbe nézni és ne gondoljuk, hogy reggel 6kor bárki is így nézne ki mint én az első képen, siratom a mosatlan edényeket... ez a rohadt nagy valóság! Csodás napot mindenkinek!"

– olvashatjuk Tóth Gabi őszinte sorait közösségi oldalán.

Köszönjük neki, hogy beleállt ebbe a fantasztikus kezdeményezésbe, ezzel is szuper példát mutatva a fiataloknak és mindenkinek, aki azt gondolja, az Instagramon kötelező tökéletesnek lenni. Reméljük a poszt fontos üzenete minél több emberhez eljut.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!