TÓTH GABI:"NEM FÉLEK, HOGY A BERKI, VAGY SCHOBERT NORBI NEKEM KERESZTBE TESZ" - ifaktor

Osváth Zsolti 1kanapén sorozatának évadzáró részében Tóth Gabi volt a vendég. Az extravagáns megjelenésű énekesnővel beszélgettek televíziós szerepléseiről, karrierjéről, valamint anyaságáról.


Bár Zsolt nem olyan régen elég negatív véleményt fogalmazott meg Gabiról, ennek ellenére a művésznőt mégis szívesen fogadta műsorában. Azonban hozzá tette, hogy ez az első ilyen eset a sorozat létrejötte óta.

TÓTH GABI:"NEM FÉLEK, HOGY A BERKI, VAGY SCHOBERT NORBI NEKEM KERESZTBE TESZ"

Majdnem az interjú legelején szóba is került az a bizonyos eset, ami miatt nézet eltérése volt Zsoltnak és Gabinak. A művésznő a legutóbbi televíziós zsűrizése során sokszor kegyetlenül őszintének tűnt, amit azzal magyarázott, hogy Alföldi Róberttől és Schiwert-Takács Lászlótól tanulta, hogy egy ember számára a legnagyobb ajándék az őszinteség lehet. Azonban azt is leszögezi, hogy amióta a szakmában van szerencséje tevékenykedni, próbálja segíteni és felemelni a hátrányosabb helyzetű embereket.

Az interjúból azt is megtudhattuk, hogy Gabit a hármas szám üldözi, hiszen minden fontosabb megmérettetésen harmadik helyezést sikerült elérnie. Beszélgetésük során kitértek a mai tehetségkutató műsorokra is, amik az énekesnő szerint elveszítették azt a varázsukat, ami még az első pár műsornál létezett. Szerinte manapság már mindenki tudja, hogyan kell viselkedni a kamerák előtt.

A videó vége felé pedig Gabi mesélt az édesanya szerepről is.

„Nekem nagyon jót tett az anyaság. Kellett nekem, hogy én is végre egy finom nőnek érezhessem magam. Tökre szeretek otthonülős anyuka lenni. Rohadtul élvezem."

Jelenleg az egyik legfontosabb célja, hogy a gyermekének jó példát mutasson amiért büszke lehet majd rá, emellett szeretné őt egy jobb világba tudni. Ennek okán, párjával közösen jutottak arra a döntésre, hogy nem mutatják kislányukat, Hannarózát a közösségi médiában.

Záró kérdésére Zsoltinak, Gabi ezt a választ adta:

„Fogok vállalni műsorokat, koncerteket, de már nem abban a mennyiségben, mert nekem már a családom a legfontosabb és azok az értékek, amiket én hoztam a felmenőimtől. Nekem sokkal fontosabb a családi érték, mint a karrier."


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!