Tóth Gabi óriási dilemmába esett anyasága miatt - ifaktor

Lehetünk-e egyszerre két helyen anyaként? Az anyaság és a munka összeegyeztetéséről ír legújabb blogbejegyzésében a népszerű énekesnő, Tóth Gabi.


Anyának lenni bizony nem könnyű feladat! Egy új élet születése sok szempontból megváltoztatja az ember életét, hiszen egy szülőnek jóval hatványozottabban kell tudnia helytállnia a mindennapokban.

Így van ezzel Tóth Gabi is, aki legújabb blogbejegyzésében az anyaság szépségeiről és nehézségeiről ír. Elmondása szerint, ha ,,anya üzemmódban van" vágyik a munkájába. Ugyanakkor, ha éppen dolgozik és napokon keresztül nem látja gyermekét azt szeretné, hogy kislányával tölthesse minden idejét.

Gabi legfőbb dilemmája tehát, hogy hogyan is lehetne egyszerre anya és dolgozó nő is. Jogosan teszi fel hát a kérdést, hogy ez már mindig így lesz-e.

A kommentelőitől elég egyértelmű reakíciókat kap: a válaszok nagy része azt tükrözi, hogy igen. Arról is biztosítják Gabit, hogy ez a fajta ,,meghasadás" és a bizonytalanság felmerülése teljesen normális bárkinél, aki csak jó szülő szeretne lenni és, hogy nincs miért aggódnia.

Egy dolog biztos! Mi is csak bíztatni tudjuk Gabit! Kétségtelen, hogy gondoskodó és szerető anya válik belőle.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A sztárok Hosszú Katinka védelmére keltek

Miután Hosszú Katinkának eddig nem a megszokott sikerekkel zajlott az olimpia a kommentelők teljesen rászálltak. Főleg miután visszalépett egy számtól, amellyel így megfosztotta az indulástól Kapás Boglárkát – 2016 után másodjára.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!