Tóth Gabi táncban éli meg nőiességét - ifaktor
Tóth Gabi sárga kocsi csomagtartójában

A népszerű énekesnő, Tóth Gabi Instagram-oldalán legújabb posztjában nőtársai buzdítására kelt és bátorította őket, hogy merészen engedjék meg maguknak az önbizalmat és önszeretetet.


Gabi legújabb posztjában egy tánc mozdulatot megörökítő fotót osztott meg a témához kapcsolatosan, hiszen azt is elárulta követőinek, hogy számára a nőiessége megélésében a tánc segít a legtöbbet.

Ezzel és lelkesítő bejegyzésével számtalan nőnek adott óriási löketet, amiért rajongói hálájukat kommentek formájában fejezték ki. A poszt közel tízezer kedvelést kapott, ami bizonyítja, hogy mekkora szüksége volt erre Gabi követőinek.

„Jó reggelt🙏🏻
Elfogyott a tejpép..
Kiugrok a boltba...
Szép napot nektek is..
🤷🏼♀️😂❤️
Na de viccet félre...
Van egy ilyen is bennem.. a tánc iránti szeretetem,nőiességem megélése... mert mindnyájan megélhetjük!
Szokták mondani, hogy "jó , de neked könnyű"
Nem!
Mindnyájan cipelünk terheket, mindnyájan küzdünk magunkkal, az élet nehézségeivel..
Viszont nekem a környezetemben olyan emberek maradtak, akik emelnek és hátországként mögöttem állnak.. engedem , hogy emeljenek! A mai világban sokszor alárendeljük magunkat másokért.. azért, hogy ne fájjon a másiknak, ha jól vagyunk, hogy szépnek érezzük magunkat... nem merünk jól lenni magunkkal, mert sokan vannak, akik nincsenek jól..
ezzel a posztommal csak annyit szerettem volna nektek üzenni, hogy megérdemlitek az önbizalmat, önszeretetet! Hisz biztos vagyok benne, hogy nem kevés fájdalmon, küzdelmen, önreflexión mentetek át ahhoz, hogy szeressétek magatokat! Ez a ti érdemetek! Mindenkinek ott a lehetőség! Nem rejthetjük el magunk boldogságát, azért, hogy másoknak jobb legyen... Nagyon nagy elismerés jár mindenkinek a belső munkájáért! Kemény meló van mögötte!
Ölellek benneteket"

– olvashatjuk Gabi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!