Tóth Gabi videóban reagált az őt ért vádakra - ifaktor
Tóth Gabi fekete háttér előtt

Korábban már megírtuk, hogy tegnap este Tóth Andi bombát robbantott az őt ért sérelmekről és támadásokról, amik mögött Tóth Gabi állt. Gabi reagált a történtekre.


Az énekesnő, Tóth Gabi legújabb Instagram-bejegyzésében egy több mint 10 perces videóban árulta el követőinek, hogy pontosan mi is történt abban a bizonyos zárt Facebook-csoportban, amiben Tóth Andi posztjára reagált.

Gabi véleménye szerint a fiatal énekesnő nagyon rossz irányba halad és helytelen dolgokat közvetít a fiatalokból álló, 200 ezres követő táborának példamutatás helyett. Gabi szerint, amit Andi csinált sokkal inkább megállná a helyét online zaklatásként, mint amit ő tett Andival, hiszen ő csak szeretné jó útra téríteni a fiatal tehetséget.

Gabi bejegyzéséből az is kiderült, hogy Andi szintén tagja annak a bizonyos zárt csoportnak, így akár ott helyben is megvédhette volna magát, ezért sem érti Gabi, hogy miért ezt az utat választotta Andi.

„Sokat gondolkodtam, hogy írásban reagálok az elmúlt nap eseményeire, de hamar rájöttem, hogy az nagyon hosszú lenne, és vélhetően kevesen olvasnák végig. Kérlek Titeket, hogy hallgassátok meg az alábbi videó bejegyzést!
Fontos: Andit nem a háta mögött "bántottam",hanem egy zárt csoportban, melynek ő is tagja volt, véleményt alkottam egy bejegyzéséről!
Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így. Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott. Ez a csoport arról szól, hogy valóban szakmabeli és szakma közeli emberek, őszintén megfogalmazhatják a véleményüket, és egy dolog tilos, megsértődni. Elhangoznak pro és kontra érvek, őszintén, kendőzetlenul, és még eddig soha nem volt belőle konfrontalodás. Elém is tartottak már a csoporttagok görbe tükröt, amivel néha fájt szembesülni, de pont az a lényeg, hogy itt olyan kritikákat forgalmazunk meg, amin bizony néha nem árt elgondolkodni"

– olvashatjuk Gabi bejegyzésében.

Az már szinte biztos, hogy a két énekesnő között visszafordíthatatlan konfliktus és ellentét alakult ki, amit nagy valószínűséggel már csak az idő oldhat meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!