Tóth Gabit nagyon durván oltogatják követői új Instagram-képénél - ifaktor
Tóth Gabi egy sötétszürke díványon ül

A híres énekesnő legutóbbi Instagram-posztjából tudhatjuk meg, hogy látogatást tett Tahitótfalun egy tanyán, ám kommentelőit sokkal inkább Gabi út közbeni viselkedése foglalkoztatta jobban.

Tóth Gabi nem éppen visszafogott stílusáról híres és ezt nem szégyelli a nyilvánosság előtt sem. Legújabb posztjában egy tanyán rengeteg tyúkkal láthatjuk egy képen lefotózva. Gabi még viccesen meg is jegyzi, hogy az állatok úgy összetömörültek előtte, mintha éppen a műsorára várnának.

Azonban két kommentelő koránt sem volt tréfás kedvében. Hozzászólásaik alapján odaútján, Gabit a Hungária körúton látták egy Jeepből kiszólogatni és kimutogatni.

Így hangazik az első hozzászólás:

„Mennyire igaza volt a Puzsérnak... ingyen autókázó s***fej. Mutogatás helyett inkább keress egy sofőrt, aki tud vezetni te Jeep márkanagykövet."

Majd egy másik kommentelő ezzel folytatja:

„K******** szociopata celeb p***. Üzenem a sofőr haverodnak, hogy szedje ki a gyufát a szájából. az ujját meg az orrából és ne hatvannal totyogjatok a belső sávban a Hungária körúton. És akkor még szövegelsz kifelé rám meg vágod az arcokat abból a fehér Jeepből. Szerencséd, hogy siettem, különben még videó is készült volna, ami aztán ment volna fel mindenhová. A haverod vagy pasid vagy nem tudom ki volt az meg szívjon kevesebbet mert kilúgozza az agyát."

Gabi nem reagált a kommentekre. Reméljük legközelebb konfliktusmentesen tud majd utazni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!