Tóth Gabitól kapott kellemetlen telefonhívást egyik YouTube-videója miatt Meggyes Dávid - ifaktor
Hét hónapja indult el a népszerű influenszerek férjeinek Youtube-csatornája a Bástyákkk, ahol a Kis Csaba-Meggyes Dávid- Kucsera Gábor trió nem fogja vissza magát, és elég szókimondóan beleáll minden témába.


Ezúttal a Reggeli stúdiójában vendégeskedett Csabi és Dávid, ahol főleg a csatornájuk volt a téma. Az alap ötlet Dobó Ági férjének Kis Csabinak a fejéből pattant ki, amikor mindhárom páros szerepelt a TV2 Love Bistro című főzőműsorában. Azóta már két évadot is megélt az Apák a pácban névre keresztelt főzős-beszélgetős videósorozatuk. Az egyik adásban épp a velük szemben helyet foglaló Lakatos Márk vendégeskedett, aki akkor elárulta, hogy évekig szerelmes volt Kucsera Gáborba.

Mivel a srácok tényleg nagyon szókimondóak a videókban, és sok tabutémát feszegetnek, felemerült a kérdés a műsorvezetőkben, hogy volt-e olyan, hogy valakinek úgy beszóltak, hogy probléma lett belőle.

Meggyes Dávid ekkor elmesélte, hogy őt a Curtissel való beszélgetés után este felhívta Tóth Gabi, és egy elég kellemetlen beszélgetést kellett lefolytatnia vele.

„Alapvetően mi azért tabutémákat feszegetünk, a YouTube elbírja, mi pedig a saját csatornánkon nem fogjuk vissza magunkat….az egyik adás után kaptam egy kellemetlenebb telefonhívást Tóth Gabitól, vagyis egy monológ volt inkább mert nem nagyon tudtam beleszólni."

– mesélte az RTL Klub stúdiójában az egykori profi focista.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!