Login • Instagram - ifaktor

Vasárnap lesz az idei Sztárban Sztár fináléja, melyben Szabó Ádám duettpartnere Tóth Gabi lesz.


Mivel múltheti adásban Curtis váratlanul nem jelent meg, így már ott sem volt kérdés, hogy ki lesz a három finalista. Tóth Andi, Szabó Ádám és Vastag Csaba.

Ádám Pápai Jociként fog fellépni a színpadra és a Menedék című dalt fogja énekelni, arról pedig, hogy Gabival énekelhet a következőt írta: „A duettpartnerem a mindig energiabomba és kegyetlenül tehetséges ősanyánk: @tothgabi. Nála jobb partnert el sem tudtam volna képzelni és a dal, amit énekelünk gyönyörű."

Login • Instagram

Vajon melyikük kerül ki győztesen a végén: Andi, Ádám vagy Csaba?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!