Hódi Pamela a babavárásról és A Konyhafőnök VIP-ről mesél - ifaktor
Hódi Pamela a teraszon barna ruhában

Tóth-Hódi Pamela nem rég jelentette be, hogy párjával, Bencével összeházasodtak és első közös gyermeküket várják. Ezzel párhuzamosan Pamit az A Konyhafőnök VIP-ben is láthatjuk. E történések apropóján beszélgetett az RTL Reggeli műsorvezetőivel ma reggel.


A várandósságával kapcsolatban elmesélte, hogy a jelenlegit teljesen másképp éli meg, mint amikor Natival volt terhes. Arról nem is beszélve, hogy Pamela két pozitív covid-tesztet produkált, amikor még a terhesség korábbi szakaszában járt és nagyon félt attól, hogy a babájának baja eshet a fertőzöttség miatt, ami szerencsére nem így történt.

Pami kitért arra is, hogy kislánya, Nati mennyire örült a hírnek, amikor megtudta, hogy kis testvére lesz. Majd hozzátette, hogy nagyon boldog Nati reakciója miatt, mert álmában nem gondolta volna, hogy ennyire fog örülni.

Aki kíváncsi a beszélgetésre, az az RTL Most honlapján nézheti vissza a Reggeli műsorát, Pamela 1 óra 11 perckor tűnik fel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!