Titkolja kapcsolatát Nádai Anikó és Hajmásy Péter - ifaktor

Vajon meddig titkolózik még a szerelmespár? Anikó és Peti nem oszt meg közös képeket, a kapcsolatukat firtató kommentelők hozzászólásaira nem válaszolnak, a sajtónak nem nyilatkoznak.


Mi lehet az oka a hetek óta tartó titkolózásnak? Ugyanis amolyan nyílt titok már, hogy egy ideje egy párt alkot a műsorvezető és Weisz Fanni exférje. Közös úti célok, kirándulások, közös kép azonban még nem született, illetve olyan nem, amelyen mindketten felismerhetőek.

Legutóbbi Instagram-storyjában Anikó ismét megosztott egy árulkodó bizonyítékot. A szemfülesek azt is kiszúrhatták már, hogy a Storyban látható autó hátsó ülése megegyezik Peti Instagram-oldalán szereplő autója hátsó ülésével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!