Trae Young-ot leköpte egy szurkoló New York-ban - ifaktor

A szurkolót örökre kitiltottak a Madison Square Garden-ből.


Javában zajlik az idei 2020/2021 évi rájátszás, az NBA-ben. Az első körben a New York Knicks ellenfele az az Atlanta Hawks, aminek kiválósága Trae Young, egy gusztustalan megnyilvánulás áldozata lett.

A párharc második mérkőzésén, ami a new york-i MSG-ben került megrendezésre, egy szurkoló leköpte a pálya szélén álló, a lábdát éppen bedobni készülő Young-ot. Az esetről felvétel is készült amely itt látható. Az eset lassítva, a videó 18. másodpercében látható.

Jól látható a lassításban, amint a pálya mellett közvetlen helyet foglaló 50 Cent-ék mögött ülő férfi, leköpi Trae Young-ot, miközben ő bedobáshoz készülődik. Az esetet látva Trae Young is megosztotta a videót Twitter-én és megkérdezte 50 Cent-éket, hogy minden oké-e velük? Ezt számos nevetős emoji kíséretében tette meg a fiatal kosaras.

A New York Knicks kosárlabda csapata megvizsgálta az esetet, hogy a köpés szándékos volt-e, majd amikor megállapították, hogy az volt, a szurkolót örökre kitiltották a Madison Square Garden-ből és egy hivatalos közleményben elnézést kértek a viselkedés miatt az ellenfél csapattól és külön a játékosuktól is.

„Kivizsgáltuk az esetet, hogy vajon szándékos volt-e a cselekedet. Ez a szurkoló, aki nem rendelkezik éves bérlettel, szándékosan köpte le Trae Young-ot."
„Ennek okán, a szurkolót azonnali hatállyal, örökre kitiltottuk a stadionból."
„Elnézést kérünk Trae-től és az egész Atlanta Hawks csapattól ezért a szurkolói magatartásért. Ez teljességgel elfogadhatatlan és nem toleráljuk az ilyet."

Tovább a csapat hozzátette, hogy továbbították a felvételeket a hatóságoknak, akik intézkedni fognak ez ügyben.

Friss hír az ügyben, hogy Trae Young ügynöke közölte, nem emelnek vádat a férfi ellen. Méltányolják a Knicks és a Garden közleményét és Trae fejben már a következő mérkőzésre fókuszál.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Miskovits Marci megvadította közönségét -videó

K-OSZ TV Marci bizony felpezsdítette a hangulatot Debrecenben.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!