Tristan Thompson megint megcsalta Khloe Kardashiant – szakítás lett a vége - ifaktor
Tristan Thompson és Khloe Kardashian nyaraláson, napszemüvegben

A kérdés az volt, meddig tűri még Khloe a félrelépéseket.


Tristan Thompson és Khloe Kardashian újra és feltehetőleg véglegesen szakítottak, miután felröppentek a hírek, hogy Tristan egy mesekönyvet is meg tudna tölteni a hazugsággal és megcsalásokkal.

A pár néhány héttel ezelőtt bontotta fel a szóbéli egyezményüket, miután egy Sydney Chase nevű hölgy azt állította, hogy viszonyuk volt Tristannal, miután ő újra összejött Khloeval.

Tristan az állítólagos vádakért beperelte Sydney-t, mivel szerinte ez mind kitaláció. A pert visszavonta, azonban továbbra is azt állítja a kosaras, hogy ez nem történt meg. A szakítást a feltehetőleg hamis vádak kikerülése a publikum elé, okozta.

Tristan és Khloe továbbra is kommunikálnak és muszáj is nekik, hiszen közösen kell gondoskodniuk 3 éves kislányukról, True-ról.

A legfrissebb hírek szerint Tristan már egy jó kis los angeles-i partiban és részt vett, ahol egyszerre 3 lánnyal látták bemenni egy szobába, majd fél óra elteltével, eléggé meggyötört arccal tért vissza.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!