Új Facebook-oldalt indított a TrollFoci a megszűnt helyett - ifaktor
Új Facebook-oldalt indított a TrollFoci a megszűnt helyett
A több mint 400 ezres követőtáborral rendelkező oldalt még június közepén törölte a Facebook – állítólag – mindenféle előzmény vagy indok nélkül. Mivel az eredetit azóta sem sikerült visszaszerezniük, így újat indítottak...

„Ez a TrollFoci hivatalos Facebook-oldala. Az előző, 2012-től működő oldalunk törlése után itt folytatjuk. Foci és mémek, sport és humor - szurkolóktól, szurkolóknak. Ja és tudod: ha érzékenylelkű vagy, hagyd el ezt az oldalt..."

– látható az új bemutatkozó.

A régóta működő oldal gyakorlatilag mindenből és mindenkiből viccet csinálva működött az utóbbi években – sokszor már átesve a ló túloldalára... Rengeteg letiltott hozzászóló volt a korábbi oldalon, ami ironikus, hiszen ezek szerint ők is igencsak „érzékenylelkűek" voltak bizonyos esetekben.

Mindenesetre az új Facebook-oldal egyelőre mindössze 60 ezres követőszámmal rendelkezik, így még nagyon-nagyon messze van a korábbitól (aminek vélhetően mindörökre búcsút inthetünk).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!