Tücsi: "Azt éreztem, hogy kitépték a szívem" - ifaktor
Tücsi és kislánya Nara a tó partján állnak

A népszerű influenszer, Aryee Claudia Dedei, azaz ismertebb nevén Tücsi, Instagram-oldalán számolt be követőinek élete legnagyobb tragédiájáról, ami mai napig nehezen érinti.


Egyre jobban közeledünk az anyák napjához, ami az édesanyákból rengeteg érzelmet vált ki. Köztük Tücsiből is, aki elmesélte követőinek, hogy kislánya, Nara születése előtt élete legnehezebb időszakán ment keresztül.

Nara érkezése ugyanis egy áldás volt, hiszen Tücsi elmondása szerint kislánya előtt volt egy másik babájuk is férjével, akit tragikus módon elveszítettek. Azt az időszakot pokolként élte meg az influenszer és irtó hálás a sorsnak, hogy mégis kaphatott egy kislányt.

Követői hálásak voltak Tücsi őszinte bejegyzéséért, hiszen számtalan nő küzd hazánkban hasonló problémákkal és az influenszer ezzel rengeteg erőt és reményt adott sok nőtársa számára.

„amikor 2017.december 30-án a terhességem során elveszítettük az első kisbabánkat, akit oly féltve őriztünk, azt éreztem, hogy kitépték a szívemet. Jöttek a sorozatos, nyomasztó miértek, a megválaszolatlan kérdések, a bizonytalanság, az okok kutatása és a szűnni nem akaró fájdalom. Mindez egyedül egy idegen országban"

– kezdte bejegyzésében Tücsi, majd így folytatta:

„Miközben kemény munkával próbáltam magamat felépíteni, érkezett az újabb letaglózó pillanat: az orvos közölte, hogy a vetélést követően most hónapokat várnunk kell, mire ismét belevághatunk a babaprojektbe. Legbelül egy kétségbeesett lány toporzékolva azt hajtogatta, hogy újra a szívem alatt szeretném hordani a kisbabánkat. Most. Azonnal. Rögtön. Nem hónapok múlva. Most, most, most...Miért várakoztatnak megint?
... majd elteltek a kötelezően előírt hónapok, mi töltekeztünk testileg-lelkileg, hogy készen álljunk újra belevágni. Ahogy megkaptuk a zöld lámpát, az első hónapban éreztem, hogy nagyon fáradékony vagyok, szédülök, valójában egész nap aludnék, de nem teszteltem, nem mertem. Tudtam, hogy egy újabb csalódás ismét a padlóra küldene. Húztam az időt, ahogy csak tudtam. Mégiscsak jobb a bizonytalanság, mint a biztos rossz alapon. Sofi határozottabb volt, tulajdonképpen rám parancsolt, hogy most aztán már tudjuk meg, hogy sikerült-e vagy sem. Balatonon voltunk, remegő gyomorral mentem a mosdóba, az óramutató kínzóan lassan vánszorgott abban a pár percben. Végre megpillanthattam, az eredmény: pozitív. Nem volt felhőtlen az öröm, a kezdeti eufóriát egy minden percben rám nehezedő aggódás váltotta fel. Problémamentes, de lelkileg végtelenül megterhelő 9 hónap következett. Az első 12 hétben hetente rohantam ultrahangra gombóccal a torkomban, hogy ugye még ott van Ő, ugye most nem mondják azt, hogy sajnálom Anyuka, már nincsen szívhang. Sofi velem együtt izgult, amikor el tudott velem jönni a vizsgálatokra. Csak szorította a kezem, az izzadtságtól már szinte szétcsúszott, de nem engedte el, feszült csend volt, bámultuk a monitort és minden alkalommal egyfajta türelmetlenséggel az arcunkon vártuk a diagnózist: minden rendben, szépen fejlődik a baba. Elérkezett ( jó lassan ) 2019. márciusa és óriás hanggal megszületett Narus, Édesanya lettem. Felfoghatatlan boldogság, az álmunk beteljesülése, de így utólag vissztekintve, akkor csak azt hittem, hogy ennèl boldogabb màr nem is lehetnèk. Tévedtem.
Ahogy kezdett kinyílni a személyisége, akkor nyert értelmet a rengeteg fájdalom és könny: neki hozzánk kellett leszületnie, Ő már korábban kiválasztott engem, csak nem állt készen az érkezésre, de azt mégsem engedhette, hogy valaki más Anyukája legyek. Most nagyon mosolygok, mert ez annyira "Narás". Kis céltudatos emberke, aki tudja, hogy kellő kitartással nálam mindent elérhet, mert neki Anya nagyon nehezen tud nemet mondani és ezt Ő ki is használja. Egy aprócska ember, az én kislányom, akitől a minap megkérdeztek, hogy "Neked ki a szerelmed?", majd rávágta, hogy "Anya" és hosszasan megölelt... Köszönöm, hogy vagy Nara"

– mesélte hosszasan követőinek Tücsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!