Tücsi elárulta mire vágyik igazán - ifaktor
Tücsi szürke kanapén ül fekete szettben

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi legújabb Instagram-bejegyzésében elárulta követőinek, hogy mostanában nem érezte jól magát a bőrében és újra szeretné visszanyerni régi alakját. Ehhez meg is osztott egy képet, amin várandóssága előtti bőrében láthatjuk.


Az influenszer egy nagyon szexi, fehérneműs képet osztott meg magáról azokból az időkből, mikor még igazán jól érezte magát a bőrében. Ezzel szeretné saját magát is és követőit is motiválni a sportolásra és a változtatásra.

Tücsi elárulta nekünk, hogy bizony már sose lesz a régi az alakja, hiszen a terhességgel rá is felszöktek azok a fránya striák, amikkel minden nő küzd és mert kislánya, Nara már az elsődleges szempont minden tekintetben. Ettől függetlenül szeretné magát is és követőit is motiválni az egészséges életmódra.

„... a vágyott alakom, ami lassan 3 éve volt ilyen utoljára. Ezt azért mutatom meg Nektek, mert ide szeretnék újra eljutni, és ahogy kértétek, Titeket is motiválni foglak edzős képekkel/videókkal, mert együtt mindig könnyebb.

Nekem is kinyúlt a bőröm szülés után, több striám lett, az erőnlétemről nem is beszélve. De eddig nem ez volt az első számú szempont, és már soha nem is lesz az. Nara a központ, a mozgató erő, a MINDEN, de mostanra jutottam el arra a pontra, hogy igenis szeretném magam újra igazán jól érezni a bőrömben, Neki is példát mutatva kitartásról, akaraterőről. Már egy ideje nincs szénhidrát, elkezdtem edzegetni, kezelésekre járni, formálódni.

Szívesen segítek Nektek is a tapasztalataimmal, lelkesedésemmel és tippekkel"

– olvashatjuk Tücsi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!