Tücsi és családja elszökött nyaralni - ifaktor
Tücsi napszemüvegben és fehér szettben sétál

Úgy fest, hogy hivatalosan is megérkezett a nyár. Legalábbis pár nap erejéig biztosan és ezt a népszerű hazai influenszer, Tücsi és párja rögtön ki is használták egy tóparti napozásra.


A napokban beköszöntött a nyári hőség, ami sajnos nem marad velünk sokáig, de bízunk benne, hogy hamarosan visszatér és marad is a nyár végéig. Tücsi családjával kapva az alkalmon kihasználták ezt a gyönyörű időjárást és elmentek napfürdőzni a Balatonra.

Az influenszer két képet is megosztott a kiruccanásukról, amiből az egyiken őt láthatjuk a Balaton partján napozni, míg az utóbbin kislányával a gyönyörű naplementét csodálják, ami talán az egyik legszebb látvány a nyári Balaton partján.

„Elszöktünk...
... igaz, mindössze 40 percre az otthonunktól, de már ez is maga a felüdülés. Főleg úgy, hogy Narus itt is ügyesen elaludt egyedül. 🙏🏾 Most Sofival pihenünk, aztán jöhet a délutáni mókázás, ha Nara felkelt"

– írta posztjában Tücsi.

„az első igazi balatoni naplemente idén. Narust kérdeztük, hogy milyen volt a mai nap?
Erre Ő: Jó móka! Köszi Anya"

– olvasható a bejegyzés legvégén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!