Tücsi kislánya anyja nyomdokaiba lép - ifaktor

A modell-influenszer édesanya, Tücsi extra aranyos képet osztott meg Instagram- oldalán kislányáról, Naráról. Narácska majd csak márciusban lesz kétéves, de máris úgy pózol, ahogyan a profik. Igaz volt kitől tanulnia.


Szerencsére a hasonlóság nem csak nekünk tűnt fel. Rengetegen írták is Tücsi képe alá, hogy tiszta édesanyja és ő maga is felismerte a hasonlóságot. Posztjában pontosan így írja: „amikor a gyermeked tükröt tart."

Kislányáról megosztott képére több mint 11 ezer lájk érkezett és számos komment, amiben mindenki gratulál Tücsinek a bájos kislánya miatt. Nem véletlen, hiszen a kis Nara képe minket is teljesen elvarázsolt. Az már biztos, hogy édesapjának, Sofron Istvánnak keményen meg kell majd küzdenie Nara udvarlóival.

„a legnagyobb kópé akit ismerek... és akiért mindezért (is) a végtelenségig rajongok. Az élet egyik nagy csodája, amikor a gyermeked tükröt tart. Izgalmas utazás"

– jegyezte meg Tücsi Instagram-posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!