Tücsi kitalálta, mivel tölti majd az idejét az újabb bezárás alatt - ifaktor
Tücsi kitalálta, mivel tölti majd az idejét az újabb bezárás alatt
Jövő héttől ismét bezár az ország pár hétre, ami azt jelenti, hogy megint megnő az emberek otthon töltött ideje, amit egyeseknek nehezebb, másoknak könnyebb átvészelniük. Tücsi viszont már ki is találta, hogy mivel üsse el az idejét.


A műsorvezetőnél a konyháé lesz a főszerep a következő hetekben, és az ötletelésbe a követőit is szeretné bevonni, hogy adjanak egymásnak könnyű elkészítésű és lehetőleg finom receptötleteket. Tücsi bejegyzésében arra is kitért, hogy ő nagyon hisz benne, hogy hamarosan tényleg vége lesz ennek a rémálomnak, és visszatérhet mindenki élete a normális kerékvágásba.

„Azt hiszem nálam az elkövetkező hetekben ismét a konyháé lesz a főszerep, sütünk-főzünk Narussal és nagyokat játszunk a kertben. Mint egy éve... Döbbenetes ebbe belegondolni, de én hiszem, hogy hamarosan tényleg túl leszünk ezen. 🙏🏾 Adhatnánk egymásnak gyors, könnyű és fincsi receptötleteket. Nekem az egyik ilyen az a paradicsomos tészta, amit az utolsónapi vlogunkban láthattatok. Most jöhet a Tiétek kommentben! Kitartás mindenkinek! „

– írta Instagram-posztjában az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!