Tücsi követői véleményét kérte ki - ifaktor
Tücsi fehér szettben a Duna parton

A legtöbb influenszernél észrevehettük, hogy fontosnak és hasznosnak tartják a követőikkel való kommunikációt. Tücsi sincs ezzel másképp, szereti kikérni rajongói véleményét, így feltett nekik egy számára fontos kérdést.


Sokan új célokkal és új reményekkel vágtak bele a 2021-es évbe. Influenszereink rengeteg tervvel és ötlettel várták az új évet. Tücsi egyik újévre vonatkozó terve a TikTok-használatának beiktatása lenne. Kíváncsian tette fel a kérdést követői felé, mégis mit gondolnak arról, hogy ő is becsöppenjen a Tik-Tok világába.

Követői rengeteg kommenttel megerősítették, hogy nagyon szeretnék, ha Tücsi készítene azon a videós felületen is tartalmakat. Reméljük hallgat követőire és láthatunk tőle a jövőben mókás videókat.

„Vacsora a sütőben, Nara alszik, jöhet a 2021-es célok tervezgetése. Van is rögtön egy kérdésem Hozzátok! Sofi régóta nyúz, hogy csináljunk nekem TikTok-ot, mert tudja, hogy minden őrültségben benne vagyok. Eddig idő hiányában erről mindig lebeszéltem, viszont egy kis bolondozást nagyon bírnék. Ti mit gondoltok, vállaljam be? Jönnétek velem a TikTok-ra is?"

– tette fel a kérdést követőinek Tücsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!