Tücsi nehezen tud édesanya lenni vállalkozása mellett - ifaktor
Tücsi és kislánya a Balaton partján

A népszerű influenszer, Aryee Claudia Dedei, vagyis ismertebb nevén Tücsi nem is olyan régen saját vállalkozásba kezdett és Laskóy Noémihez hasonlóan egy gyermekeknek szóló ruhamárkát álmodott meg. Azonban sikerének vannak hátulütői.


Tücsi elmondása szerint roppant nehéz vállalkozó édesanyának lenni, hiszen mikor nem kislányával kell törődnie, akkor nem tud pihenni, hanem intéznie kell egyéb ügyeit, amik a vállalkozása körül adódnak.

Persze ezeket mindig akkor teszi, mikor kislánya éppen alszik, de nehéz lavíroznia a két 'szerep' között. Tücsitől azt is megtudtuk, hogy fontos neki, kislánya milyen példát lát tőle és szeretné, ha hasonlóan ő is kitartóan küzdene a jövőben álmaiért.

„Ő inspirál, Ő ad lendületet egy kemény nap során, Ő a MINDEN.

Nehéz vállakozó Anyukának lenni, nincs "énidő", nincs pihenés, csak dolgos alvásidők, folytonos tervezés és éjszakába nyúló feladatok. Nem mindig egyszerű, de szeretnék bizonyítani Neki, magamnak, a családunknak. Bízom benne, hogyha nagyobb lesz, büszke lesz arra, hogy Anyusziiii ( ahogy ő mondja ) mindig töri valami újdonságon a fejét és jó példával járok előtte is, hogy kitartással és akarattal lehet előre jutni"
– írta közösségi oldalán Tücsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!