Tücsi rettentően hálás édesapjának - ifaktor
Tücsi és édesapja közös képen

Akik már régebb óta követik a népszerű influenszert, Aryee Claudia Dedeit, ismertebb nevén Tücsit, nekik már feltűnhetett, hogy édesapjával nagyon szoros és remek kapcsolatot ápolnak. Háláját édesapja felé legújabb posztjában fejezte ki.


Bejegyzésében az influenszer elárulta követőinek, hogy kislánya, Nara születése óta rengeteget segített nekik apukája, amiért rettentően hálás neki. Véleménye szerint apja segítsége nélkül hamar elveszett volna.

Tücsi remek példát mutat ezzel követőinek, hogy mennyire fontosak a családi kötelékek és az, hogy egymást segítsük a mindennapokban. Édesapja nem csak nagyszerű apuka, de nagypapának is tökéletes az influenszer elmondása szerint.

„A nagybetűs PAPI, aki nélkül nem tudom, hogy mi lenne velem Nara születése óta.
Húslevest főzött nekem, hogy tudjak szoptatni, egész nap telefonkonferenciái voltak, olyan sokat dolgozott, de ezt mégis nálunk tette, hogy őrizzen, mert egyedül voltam Narával az első 6 hétben.
Azóta is töretlenül lesi a kisasszony minden kívánságát, a napról-napra erősödő kapocs őszintén csodálatos. Köszönjük, hogy vagy Papi"

– olvashatjuk Tücsi megható sorait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!