Tücsi szerint a nőkre nagyobb hatással van a pandémia - ifaktor
AZ influenszer az Instagram-oldalán fejtette ki, hogy milyen észrevételeket, illetve tapasztalatokat látott az utóbbi – vírusos – időkben a nőknél.


„Legalább egy fotózás erejéig igazi Nőnek érezhetem magam. Hiába veszek fel még a bevásárláshoz is csinosabb ruhát, valahol azt érzem magunkon, csajokon, hogy valahogy a nőiességünkön is érezhető ez az elmúlt egy év. Vagy tévedek? Ti hogy érzitek? Olyan sok ezzel kapcsolatos elkeseredett írást olvasok manapság. A szingli barátnőim beszámolóiról nem is beszélve"

– próbált rámutatni a lényegre az influenszer.

Az influenszer véleménye szerint a nők szinte elfelejtettek „nőnek lenni" a pandémikus idő alatt – persze minderről nem ők tehetnek, hiszen tényleg sokan ki sem mozdulnak az otthon négy fala közül – de erre van megoldás! Ő például most egy fotózáson vett részt, ahol ismét nőnek érezhette magát.

Tücsi szerint nemcsak saját szemével látja így a dolgokat, hanem ismerősei, barátnői is ezt tapasztalják egymáson és/vagy saját magukon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!