Tücsi szerint a nőkre nagyobb hatással van a pandémia - ifaktor
AZ influenszer az Instagram-oldalán fejtette ki, hogy milyen észrevételeket, illetve tapasztalatokat látott az utóbbi – vírusos – időkben a nőknél.


„Legalább egy fotózás erejéig igazi Nőnek érezhetem magam. Hiába veszek fel még a bevásárláshoz is csinosabb ruhát, valahol azt érzem magunkon, csajokon, hogy valahogy a nőiességünkön is érezhető ez az elmúlt egy év. Vagy tévedek? Ti hogy érzitek? Olyan sok ezzel kapcsolatos elkeseredett írást olvasok manapság. A szingli barátnőim beszámolóiról nem is beszélve"

– próbált rámutatni a lényegre az influenszer.

Az influenszer véleménye szerint a nők szinte elfelejtettek „nőnek lenni" a pandémikus idő alatt – persze minderről nem ők tehetnek, hiszen tényleg sokan ki sem mozdulnak az otthon négy fala közül – de erre van megoldás! Ő például most egy fotózáson vett részt, ahol ismét nőnek érezhette magát.

Tücsi szerint nemcsak saját szemével látja így a dolgokat, hanem ismerősei, barátnői is ezt tapasztalják egymáson és/vagy saját magukon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Bochkor Gábor teljesen kiakadt! Most megtudhatjuk miért nincs fenn egyetlen közösségi oldalon sem

Bochkor Gábor rádióműsorában egy betelefonáló éppen Sári Évit támadta és a műsorvezető keményen fejezte ki nem tetszését, valamint elmondta miért nem kedveli a közösségi hálókat.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!