Tücsit nem érdeklik kritikusai, szívesen pózol bikiniben - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű influenszert, Tücsit rengeteg támadás érte egy korábban megosztott bikinis képe miatt. A legtöbben a terhessége alatt testében végbemenő változások miatt piszkálták, most megmutatta, hogy mennyire nem törődik kritikusaival.


Tücsi egy korábbi fürdőruhás fotóján látszódik hasán, hogy terhessége megviselte testét, ettől függetlenül büszkén mutatja meg követőinek, akik közül számtalan édesanyát biztat ezzel arra, hogy elfogadják testüket a változásokkal együtt is.

Sokan azonban bántották Tücsit fotója miatt, most viszont megmutatta, hogy ez semennyire sem érdekli és továbbra is büszke testére, amit fürdőruhás fotókkal bizonyít.

„Közkívánatra: a fürdőruha. És igen, vannak striák a hasamon, én is tudom, mielőtt néhány unatkozó >>jóindulatú<< újra ráugrana a témára"

- írta közösségi oldalán Tücsi.

Érdekes módon azokra az Instagram-bejegyzésekre, melyekben influenszereink már kiállnak magukért, nem érkeznek bántó, negatív kommentek, akárcsak Tücsi legújabb posztjára sem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!