Minden, amit egy Kosról tudnod kell - ifaktor
Minden, amit egy Kosról tudnod kell
brown and white printed textile

Minden, amit egy Kosról tudnod kell

Az első csillagjegyként a Kos a szikra, amely a többi csillagjegyet lángra lobbantja. Gondolj úgy a Kosra, mint arra a csillagjegyre, amely elindítja a dolgokat.


De vajon a Kos be is fejezi, amit elkezdett? Ez már egy másik történet. A Kos jegyében születettek szenvedélyes természetükből fakadóan könnyen elkalandozhatnak, a legsürgetőbb dolgok elvégzése helyett az érdekesebb tevékenységekre összpontosítanak, így gyakran nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudják befejezni az elkezdett feladatokat.

A többi tűzjegyhez (Oroszlán és Nyilas) hasonlóan a Kos is vágyakozó természetéről és intenzív energiájáról ismert. Optimista viselkedésük segít nekik a népszerűség és a hírnév elérésében, ami különösen hasznos, mert mindig mindenben győzni akarnak.

Időnként a Kos tüzes energiája ellenük is dolgozhat, különösen akkor, ha párkapcsolatról van szó. Ha lépést tudsz tartani a hevességükkel és a lelkesedésükkel, akkor hajrá. Biztos, hogy hatalmas kalandban lesz részed mellettük.

Kos a munkában

A Kosnak két munkahelyi oldala van. Egyfelől képesek inspirálni az embereket, fejlődésre sarkallni őket. Tűz jegyűként ők a csillagjegyek motivátorai. A Kos szívesen ad tanácsokat a kollégáknak, hogy hogyan érjék el szakmai céljaikat.

Másrészt a Kos imád győzni és első lenni mindenben – olyakor mindenáron. Ez azt jelenti, hogy a Kos gondoskodik arról, hogy ő legyen az, aki előléptetést, fizetésemelést vagy dicséretet kap.

Alapvetően a Kos hajlandó segíteni másoknak abban, hogy a legjobbat hozzák ki magukból a munkában, persze ez mindaddig tart, amíg ez nem ütközik a saját céljaikkal. Problémák akkor merülhetnek fel, ha valaki, akit egy Kos mentorált, túlnő rajta. A Kosnak valahogy fel kell majd dolgoznia a helyzetből fakadó féltékenységet.

Kos a szerelemben

Ha szerelemről van szó, a Kosok gyakran vállalják az üldöző szerepét. Közismert, hogy élvezik az udvarlás folyamatát, és az első randevúhoz vezető utat. A Kosok nagyon romantikusak tudnak lenni, és mindent alaposan megterveznek, legyen szó egy hétköznapi randiról, vagy akár egy lánykérésről.

De amint a kapcsolat rutinná válik, a Kosok visszavágyhatnak a kezdeti, izgalmasabb időszakba. A Kos megpróbálhat egy kis drámát is teremteni, hogy a kapcsolatuk kevésbé tűnjön rutinszerűnek és unalmasnak.

Végső soron a szikra élteti őket, nem csak az a személy, akivel együtt vannak. Az izgalom jelenléte nélkül egy kapcsolatban unatkozni fognak. Annál is inkább hajlamosak néha arra, hogy vitákat szítsanak a partnerükkel, hogy életben tartsák a kapcsolatot.

Azt is érdemes megjegyezni, hogyan viszonyulnak a Kosok a többi csillagjegyhez barátságban, párkapcsolatban és szerelemben.

Kos és Kos

Amikor két Kos összekapcsolódik, azonnal lángra lobbannak, ám gyorsan ki is égnek. Hajlamosak arra, hogy egy ideig élvezzék egymás társaságát, de csak átmenetileg, amíg tovább nem lépnek a következő izgalmas dolog vagy kapcsolat felé – attól függően, melyik jön hamarabb.

Kos és Bika

A Kos túlságosan is magabiztos lehet a Bika számára, aki inkább félénknek mondható. A Bika azonban értékelni fogja, ha valaki kiáll értük, amikor szükségük van rá. A Kos imádja majd fitogtatni a bátorságát a Bika védelmében.

Kos és Ikrek

Amikor ez a két jegy összejön, megállás nélkül beszélgetnek majd a világ dolgairól - beleértve a világmegváltó ötleteiket és a baráti társaságukban felmerülő pletykákat is. E két csillagjegynek megvan a lehetősége egy csodálatos, szenvedéllyel teli kapcsolatra.

Kos és Rák

A Kos és a Rák egyaránt kardinális jegy, ami azt jelenti, hogy mindketten szeretnek kezdeményezni. Bár jól passzolnak egymáshoz, a Kosnak vissza kell vennie a pimaszságából az érzékeny Rák kedvéért.

Kos és Oroszlán

A Kos és az Oroszlán egymást kreativitásra és gondolkodásra sarkallja. Ez a két tűzjegy valószínűleg boldoggá fogja tenni a másikat, mivel mindketten hagyják a kedvesüknek, hogy a belső művészi énjük kiteljesedjen.

Kos és Szűz

A Kos és a Szűz segíthet egymásnak átalakulni, de csak akkor, ha mindketten készen állnak arra, hogy önmaguk jobb változatává fejlődjenek. Egy kis erőfeszítéssel és sok szeretettel ez a két csillagjegy képes lehet arra, hogy egy bámulatos kapcsolatban éljenek egymással.

Kos és Mérleg

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez a Kos és a Mérleg esetében tökéletesen igaz. A Mérleg megtanítja a Kosnak, hogy hogyan teremtsen egyensúlyt az életében, míg a Kos megmutatja a Mérlegnek, hogyan védje meg magát és álljon ki jobban magáért.

Kos és Skorpió

A Kos és a Skorpió uralkodója egyaránt a Mars bolygó. Ez azt jelenti, hogy ezek a csillagjegyek mindenből ki tudják vágni magukat - kivéve, ha konfliktusba keverednek egymással. Mindketten könnyen kijönnek a sodrukból, ha nyomást gyakorolnak rájuk, és szívesen adják át magukat a drámának.

Kos és Nyilas

A Kosok és a Nyilasok remekül el tudnak szórakozni egymással. Minden rendezvényre elkísérik a másikat, és órákon át képesek ropni a táncparketten. Erősen motiválják a másikat arra, hogy aktívabbak legyenek, és több kockázatot vállaljanak az életben.

Kos és Bak

Ki itt a főnök? Mind a Kos, mind a Bak szeret uralkodni és kiemelkedőnek lenni abban, amit csinál, ami azt jelenti, hogy a hatalom felé vezető úton állandóan összeütközésbe kerülnek. Hogy mi esetükben a dolgok jó oldal? Ha együtt dolgoznak, valami nagyszerűt érhetnek el.

Kos és Vízöntő

A Kos és a Vízöntő nagyon különböznek egymástól. A Vízöntő nyugodt, míg a Kos féktelen. Ezek az eltérések sok problémákat okozhatnak, hacsak a béke érdekében nem tudnak kompromisszumot kötni egymással.

Kos és Halak

A Kos egy kicsit túl hevesnek bizonyulhat a Halak számára, aki rendkívül érzékeny és gyengéd. Ha azonban a Kos egy kicsit lelassít, és nem lép fel túlságosan erőszakosan, akkor nagyon jól kijöhetnek egymással.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!