Túl van élete egyik legromantikusabb pillanatán Vasvári Vivien - ifaktor
Vasvári Vivien napokkal ezelőtt ismét elutazott nyaralni, ezúttal a párját is magával vitte, akivel a Seychelle-szigetek felé vették az irányt.

A luxusfeleség Instagram-oldalát azóta el is lepték a nyaralásról készült fotók, egy azonban kiemelkedik mind közül, ami egy csodálatos helyszínen készült, és Vivi is élete egyik legromantikusabb pillanataként élte meg, amin nem vagyunk meglepődve.

A Seychelle-szigeteki kiruccanás arra is jó volt, hogy megismerjük az influenszer újdonsült párját, aki eddig nem igazán volt jelen a nyilvánosságban, most viszont többször is feltűnik Vivi képein.

A romantikus fotó pedig annyira elnyerte a követők tetszését, hogy még egy nap sem telt el, de már 15 ezer kedvelést kapott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbi Laráról és Rékáról posztolt - követői imádták

Hosszú idő után először, Schobert Norbi nagyobb arányban kapott pozitív és kedves kommentet Instagram-oldalán, mint negatívat és bántót. Ezt nagyban lányának, Larának és feleségének, Rékának köszönhető.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!