Túlélheti egy anya a babája elvesztését? - ifaktor

Chrissy Teigen október elején veszítette el a 20 hetes kisbabáját, a traumáról közzétett néhány szívszaggató fotót az Instagram-oldalán.


Néhány héttel a tragédia után a modell őszintén vallott az átéltekről és az ezzel kapcsolatos érzéseiről.

Az édesanyánál részleges méhlepény-leválást diagnosztizáltak az orvosai és közölték el kell engednie a kisbabáját, a többszörös vérátömlesztés sem segített rajta.

Chrissy megkérte férjét és édesanyját, hogy készítsenek képeket a kórházi pillanatokról, mert akármennyire fáj is, emlékezni szeretne ezekre a percekre. „Tudtam, hogy örökké emlékeznem kell erre a pillanatra, ugyanúgy, ahogyan emlékeznem kell arra is, amikor csókolózunk az oltár előtt, ugyanúgy, ahogy emlékeznem kellett örömkönnyeinkre is Luna és Miles után" - írja Chrissy.

A modell a 'szülésélményről' is olyannyira részletesen mesélt, mint a fent említettekről: „Nem nagyon tágultam, hiszen még egy apró kis srác volt Jack. Az oldalamon feküdtem, és vagy óránként váltottam az oldalt, valahányszor a nővér mondta. Emlékszem, hogy a jobb oldalamon feküdtem, szemben Johnnal, amikor azt mondták, hogy váltsak. Szétnyitottam a lábam, és láttuk, hogy jön kifele a baba... Az orvosok kiabáltak egy kicsit, és ... még most sem tudom, mit mondjak. Kint volt. Anyukám, John és én megfogtuk, és elbúcsúztattuk a magunk módján. Anyukám egy thai imát mondott, és zokogott. Megkértem az ápolókat, mutassák meg a kezét és a lábát, és újra és újra megcsókoltam őket. Fogalmam sincs, mikor álltam meg. Lehet, hogy 10 perc vagy egy óra után. Nem tudom, hogy mennyi idő után adtam oda a nővéreknek. Most már csak annyit tudok, hogy hamvai egy kis dobozban vannak, és arra várnak, hogy új otthonunkban egy fa alá temessük."

Login • Instagram

​Mélységes együttérzés a családdal. Szolgáljon ez a történet vigaszul mindenki számára, aki átélt még csak fele ennyire fájdalmasat is, hogy nincsenek egyedül.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!