Túlélheti egy anya a babája elvesztését? - ifaktor
Chrissy Teigen

Chrissy Teigen október elején veszítette el a 20 hetes kisbabáját, a traumáról közzétett néhány szívszaggató fotót az Instagram-oldalán.


Néhány héttel a tragédia után a modell őszintén vallott az átéltekről és az ezzel kapcsolatos érzéseiről.

Az édesanyánál részleges méhlepény-leválást diagnosztizáltak az orvosai és közölték el kell engednie a kisbabáját, a többszörös vérátömlesztés sem segített rajta.

Chrissy megkérte férjét és édesanyját, hogy készítsenek képeket a kórházi pillanatokról, mert akármennyire fáj is, emlékezni szeretne ezekre a percekre. „Tudtam, hogy örökké emlékeznem kell erre a pillanatra, ugyanúgy, ahogyan emlékeznem kell arra is, amikor csókolózunk az oltár előtt, ugyanúgy, ahogy emlékeznem kellett örömkönnyeinkre is Luna és Miles után" - írja Chrissy.

A modell a 'szülésélményről' is olyannyira részletesen mesélt, mint a fent említettekről: „Nem nagyon tágultam, hiszen még egy apró kis srác volt Jack. Az oldalamon feküdtem, és vagy óránként váltottam az oldalt, valahányszor a nővér mondta. Emlékszem, hogy a jobb oldalamon feküdtem, szemben Johnnal, amikor azt mondták, hogy váltsak. Szétnyitottam a lábam, és láttuk, hogy jön kifele a baba... Az orvosok kiabáltak egy kicsit, és ... még most sem tudom, mit mondjak. Kint volt. Anyukám, John és én megfogtuk, és elbúcsúztattuk a magunk módján. Anyukám egy thai imát mondott, és zokogott. Megkértem az ápolókat, mutassák meg a kezét és a lábát, és újra és újra megcsókoltam őket. Fogalmam sincs, mikor álltam meg. Lehet, hogy 10 perc vagy egy óra után. Nem tudom, hogy mennyi idő után adtam oda a nővéreknek. Most már csak annyit tudok, hogy hamvai egy kis dobozban vannak, és arra várnak, hogy új otthonunkban egy fa alá temessük."

Login • Instagram

​Mélységes együttérzés a családdal. Szolgáljon ez a történet vigaszul mindenki számára, aki átélt még csak fele ennyire fájdalmasat is, hogy nincsenek egyedül.


Ne hagyd ki!