Tündéri képet osztott meg lányairól Laskóy Noémi - ifaktor

Tombol a tulipán és a virágszezon, melyekért a hazai influenszereink is nagyon oda vannak. Éppen ezért sokak asztalán láthatjuk pompázni a gyönyörű virágokat.


​Noémi Instagram-oldalán megosztott egy képet, melyen kislányai, Lana és Lora éppen az újabb virágszerzeményeket tartják a kezükben.


Legtöbbször ezek a virágok, amelyek az asztalok ékei, vágottak. Így a legjobb esetben is csak néhány napig élvezhetjük a szépségüket és a mennyei illatukat. Néhány házi praktikával azonban könnyen kitolható ez a néhány nap. Nem kell hozzá más, csak egy kis cukor és citromlé abba a vízzel teli vázába, amelybe belehelyezzük őket.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!