Tündéri kismama fotót tett közzé Hódi Pamela - ifaktor

Pami a minap egy nagyon aranyos 'otthoni' pillanatába engedett betekintést. Melegítőben, összefogott hajjal éppen főz, sőt még azt is megosztotta követőivel, hogy mennyeire vizesednek a lábai a várandósság miatt.


Jelenleg 597 ezres követői táborral rendelkezik Pamela, ami biztosan annak is köszönhető, hogy rendszeresen megosztja az életének olyan pillanatait is, amelyek túl mutatnak a jól megkomponált képek világánál. Sokszor előfordult már, hogy betegen, sírva vagy rossz passzban posztolt.

Most éppen melegítőben főz családjának.

"A poszt szövege szólhatna arról, hogy mit főztem ma, de szerintem ezt tudom fokozni azzal, hogy miért vizesedik ennyire a lábam (is). Bárcsak lehetne már papucsot hordani"- írja Pami.

Pamela képét a linkre kattintva megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!