Tuti tipp a szem alatti duzzanat ellen! Pásztor Gina tippje - ifaktor

A népszerű influenszer, Pásztor Gina egy tuti tippet mutatott be követőinek közösségi oldalán videó formájában, amitől nem csak a szem alatti karikák húzódnak vissza, de reggelre tökéletes frissítő hatása is van.


Gina legújabb Instagram-posztjában megosztott velünk egy rövid videót, amiben elárulja az ő tuti reggeli ébresztő titkát. Ez nem más, mint egy nagyobb jégdarabbal történő arcfrissítés.

A videóból egyébként tökéletesen látszik, hogy Ginának szuper érzéke van a tartalomgyártáshoz, hiszen gyönyörű vágóképekkel színezte a rövid videóját. A hidegnek számos jótékony hatása van az arcunkra, főleg az ébredést követően. Feszesíti és élénkíti bőrünket, amire reggel valljuk be, nagy szükségünk van.

„Hallottatok már a krioterápia jótékony hatásairól?⁣
Egy @voguemagazine Beauty Secrets videóban találkoztam vele először és muszáj volt kipróbálnom!🧊
A fagyasztás összehúzza a bőrt, feszesít és fokozza a vérkeringést, nem mellesleg nagyon jó, frissítő érzés. Tökéletes élénkítő eleme a reggeli rutinomnak, szerintem ahogy jönnek a melegebb napok, még jobban fog esni a bőrömnek egy kis hűtés, úgyhogy a nyáron állandóan jegelni fogom az arcom"

– számolt be követőinek Gina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!