A TV2 hozta a legnagyobb dobásokat 2020-ban - ifaktor
A TV2 hozta a legnagyobb dobásokat 2020-ban

Lezárult az előző esztendő, de 2020-ban sem lehetett panasz a kereskedelmi televíziókra, hiszen a jól megszokott műsorok mellett rengeteg újítással is jelentkeztek. Azonban nem csak a műsorokban tudtak újat mutatni, hanem szereplőkben is, ebben pedig a TV2 kiemelkedő volt idén. Ezúttal erre koncentráltunk és szemügyre vettük a csatorna legnagyobb dobásait.


A TV2 egyértelműen az élen járt ebben a kategóriában a kereskedelmi televíziók közül, hiszen több igen komoly lépéssel is előrukkoltak a 2020-as évben.

Kezdetben az augusztus végén kezdődő Love Bistro című realitybe A Konyhafőnök első 3 évadában zsűriző Michelin-csillagos séfet Bernáth Józsefet sikerült megszerezniük, aki augusztus 3-án jelentette be Instagramon, hogy visszatér a képernyőre.

DE így sem ez volt a TV2 legnagyobb igazolása idén az RTL-től: mindenkit váratlanul ért, amikor kiderült, hogy a TV2-n elinduló Dancing with the Stars-t Kiss Ramóna fogja vezetni Stohl András oldalán. Rami az utóbbi években az RTL első számú női műsorvezetőjévé nőtte ki magát, de így sem sikerült megtartaniuk az X-Faktor utolsó 3 évadjának a házigazdáját. Akire nagy valószínűséggel azért is volt szükség, mert a korábban szintén az RTL-től átcsábított Ördög Nóra ezúttal a zsűriszékbe foglalt helyet.

Rami augusztusban még a RTL Reggeliben szelfizett, 1 hónappal később pedig már egy hosszú posztban búcsúzott az anyacsatornájától, és mesélt az új TV2-es kalandról.

Kiss Ramóna műsorvezetése és Ördög Nóra zsűrizése mellett további nagy dobásokat is tulajdoníthatunk a Dancing with the Starsnak. A brit formátumra épülő műsorba egy különleges szupersztárt is sikerült leszerződtetni Gabriela Spanic személyében, aki végül a döntőig jutott, ahol Gelencsér Tímeával szemben maradt alul. A venezuelai szappanopera sztár így sem volt csalódott és nagyon élvezte ezt a 10 hetes showt Magyarországon.

ÉS még itt sincs vége a sornak, hiszen a zsűribe pedig egy nagyon komoly szakértő került be, aki a tudásával sokat dobott a műsor színvonalán. Kováts Gergely Csanád az egy évadot megélt 2006-os Megatánc című showműsor megnyerése után tért vissza a képernyőre.

A legnagyobb dobás azonban még hátra van, azt pedig a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek műsorában produkálta a csatorna, ahova több meglepő nevet is eltudtak csábítani, mint például Vajna Timi, Cseh László, Szőke Zoltán, (Barátok Közt Berényi Miklósa – a szerk.) vagy akár a zsűribe beülő Kajdi Csaba, de a legnagyobb meglepődést mégiscsak az 1.évad Oroszlánja okozta, akinek a személyéről ha valaki lemaradt volna, mi sem fedjük fel egyből.

Az Oroszlánról az elmondott információk alapján tudni lehetett, hogy egy sportoló, vagy egy sporthoz közeli személy, korábban Dzsudzsák Balázs neve is elhangzott a műsorban, de végül Ábel Anita csapata Ungvári Miklósra tippelt, Majkáék pedig egy egészen elképesztő Pachmann Péter tippel rukkoltak elő. A találat egyik csapatnak sem jött össze, hiszen óriási meglepetésre az álarc egy 3-szoros olimpiai bajnok amerikai úszóedzőt rejtett, Shane Tusup személyében. Érdemes megnézni az arcokat, miután Shane levette a maszkot, egyszerűen felrobbantotta a stúdiót, miközben le sem tudták volna tagadni a meglepődést. Ez a leleplezés egy óriási csattanó volt az 1.évad második adásának a legvégén, emellett pedig az év legnagyobb dobása is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!