Új cover videót osztott meg B. Nagy Réka - ifaktor

Réka az elmúlt időszakban rendszeresen tölt fel Instagram-oldalára cover videókat. Többször említette, hogy nagyon szeret új dalokat megismerni és feldolgozni a saját stílusa szerint. A mostani alkalommal ismét megmutatta, hogy mennyire tehetséges énekesnő.


Nem szeretne sablonos lenni a zenélést tekintve, mindig arra törekszik, hogy kevésbé ismert dalokat dolgozzon fel, kevésbé ismert előadóktól. Annak ellenére, hogy jó néhány éve már komolyabban foglalkozik a zenéléssel, a mai napig folyamatosan képzi magát és fejleszti énektudását. Habár énektanárhoz már nem jár, rengeteg YouTube-tutorial videót néz és hallgat a különböző technikákról.

Emellett nagyon szeret egy különlegesebb sminket is készíteni és viselni a cover videók felvételekor. Egy korábbi YouTube-videójában elmondta, hogy Pinterestől szokott inspirálódni. A sminkek, amiket mostanában készít 'Euforia makeup' címszó alatt találhatóak meg Pinteresten.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!