Új cover videót osztott meg B. Nagy Réka - ifaktor
B. Nagy Réka lila overálban

Réka az elmúlt időszakban rendszeresen tölt fel Instagram-oldalára cover videókat. Többször említette, hogy nagyon szeret új dalokat megismerni és feldolgozni a saját stílusa szerint. A mostani alkalommal ismét megmutatta, hogy mennyire tehetséges énekesnő.


Nem szeretne sablonos lenni a zenélést tekintve, mindig arra törekszik, hogy kevésbé ismert dalokat dolgozzon fel, kevésbé ismert előadóktól. Annak ellenére, hogy jó néhány éve már komolyabban foglalkozik a zenéléssel, a mai napig folyamatosan képzi magát és fejleszti énektudását. Habár énektanárhoz már nem jár, rengeteg YouTube-tutorial videót néz és hallgat a különböző technikákról.

Emellett nagyon szeret egy különlegesebb sminket is készíteni és viselni a cover videók felvételekor. Egy korábbi YouTube-videójában elmondta, hogy Pinterestől szokott inspirálódni. A sminkek, amiket mostanában készít 'Euforia makeup' címszó alatt találhatóak meg Pinteresten.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!