Új családtag érkezett Kettner Henryhez - ifaktor
Kettner Henry fekete felsőben és napszemüvegben sétál

A népszerű férfi vlogger, Kettner Henry legújabb Instagram-posztjában egy új családtagot mutatott be követőinek, amivel igazán felcsigázta rajongóit.


Persze első sorban mindenki inkább egy új kisállatra gondolna, hiszen Henrynek nem olyan régóta van komoly kapcsolata egy elég fiatal lánnyal. Azonban kiderült a képekből, hogy nem is állatkáról van szó.

Henry ugyanis egy új járgányt köszöntött köreiben és ezzel büszkélkedett rajongóinak. A képek alapján még nem tudjuk pontosan, hogy milyen márkájú autóról lehet szó, azonban az egyértelműen látszik, hogy nagyon szép, modern és fekete színű.

A vlogger bejegyzése alapján pedig arra is merünk következtetni, hogy talán elektromos kocsit vásárolt, hiszen egy energia emotikont is elrejtett posztjában. Mindenesetre a környezetet legalább nem fogja szennyezni.

„Szeretném bemutatni az új családtagot ⚡️👶😍🔋. Egyszerűen nem jutok szavakhoz annyira boldog vagyok☀️🙏, mert egy hatalmas álmom teljesült🌟, amiben Ti is hatalmas szerepet játszottatok, ezért nagyon hálás vagyok Nektek. Köszönöm! ❤️🙏 Hamarosan jönnek a videók"

– írta izgatottan bejegyzésében Henry.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!