Új családtag érkezett Kiss Alexandráékhoz - ifaktor

A népszerű fitnesz és életstílus vlogger, Kiss Alexandra a napokban tért haza hosszú, külföldi utazásáról. Legújabb Instagram-posztjában pedig máris egy új családtagot köszönthetnek követői.


A családtag egy cuki négylábú, szőrös gyermek, akit az influenszer és párja Bonifácnak nevezett el. Ez még mind semmi! Ugyanis a kutyusnak saját Instagram-oldalt is indítottak, hogy megmutassák, ki az igazi Instagrammer a családban.

Úgy néz ki, hogy ez a munkakör ragályos tud lenni. A kutyus fajtáját egyébként nem árulták el, viszont Alexandra követői megtippelhették ezt a komment szekcióban és rengetegen az olasz agárra gondoltak.

Ezt a posztot még Sydney van den Bosch sem hagyta szó nélkül, ami érthető, hiszen köztudott róla is, hogy megszállottja a négylábú gyermekeknek.

„Világvége 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ Üdv a kutyamamik brigádjában"

– írta hatalmas lelkesedéssel Sydney.

„Sziasztok instagrammerek! Bonifác vagyok, de anyáék csak Boninak hívnak!🐶 Találjátok ki és írjátok meg kommentben milyen kutyi vagyok szerintetek?!😋 Anya készített nekem egy instát, @boni.iggypup ahol majd megmutathatom nektek, hogy én vagyok az igazi instagrammer a családban! Anya a szerelmem, de azért megtartjuk ezt a Johnny gyereket is, de csak én csókolhatom meg anyát ezentúl... mára ennyit, jelentkezek a saját instámon"

– olvashatjuk Alexandra posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!