Új családtag érkezett Kiss Alexandráékhoz - ifaktor
Kiss Alexandra és párja csók közben

A népszerű fitnesz és életstílus vlogger, Kiss Alexandra a napokban tért haza hosszú, külföldi utazásáról. Legújabb Instagram-posztjában pedig máris egy új családtagot köszönthetnek követői.


A családtag egy cuki négylábú, szőrös gyermek, akit az influenszer és párja Bonifácnak nevezett el. Ez még mind semmi! Ugyanis a kutyusnak saját Instagram-oldalt is indítottak, hogy megmutassák, ki az igazi Instagrammer a családban.

Úgy néz ki, hogy ez a munkakör ragályos tud lenni. A kutyus fajtáját egyébként nem árulták el, viszont Alexandra követői megtippelhették ezt a komment szekcióban és rengetegen az olasz agárra gondoltak.

Ezt a posztot még Sydney van den Bosch sem hagyta szó nélkül, ami érthető, hiszen köztudott róla is, hogy megszállottja a négylábú gyermekeknek.

„Világvége 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ Üdv a kutyamamik brigádjában"

– írta hatalmas lelkesedéssel Sydney.

„Sziasztok instagrammerek! Bonifác vagyok, de anyáék csak Boninak hívnak!🐶 Találjátok ki és írjátok meg kommentben milyen kutyi vagyok szerintetek?!😋 Anya készített nekem egy instát, @boni.iggypup ahol majd megmutathatom nektek, hogy én vagyok az igazi instagrammer a családban! Anya a szerelmem, de azért megtartjuk ezt a Johnny gyereket is, de csak én csókolhatom meg anyát ezentúl... mára ennyit, jelentkezek a saját instámon"

– olvashatjuk Alexandra posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!