Új családtag érkezett Kiss Alexandráékhoz - ifaktor

A népszerű fitnesz és életstílus vlogger, Kiss Alexandra a napokban tért haza hosszú, külföldi utazásáról. Legújabb Instagram-posztjában pedig máris egy új családtagot köszönthetnek követői.


A családtag egy cuki négylábú, szőrös gyermek, akit az influenszer és párja Bonifácnak nevezett el. Ez még mind semmi! Ugyanis a kutyusnak saját Instagram-oldalt is indítottak, hogy megmutassák, ki az igazi Instagrammer a családban.

Úgy néz ki, hogy ez a munkakör ragályos tud lenni. A kutyus fajtáját egyébként nem árulták el, viszont Alexandra követői megtippelhették ezt a komment szekcióban és rengetegen az olasz agárra gondoltak.

Ezt a posztot még Sydney van den Bosch sem hagyta szó nélkül, ami érthető, hiszen köztudott róla is, hogy megszállottja a négylábú gyermekeknek.

„Világvége 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️ Üdv a kutyamamik brigádjában"

– írta hatalmas lelkesedéssel Sydney.

„Sziasztok instagrammerek! Bonifác vagyok, de anyáék csak Boninak hívnak!🐶 Találjátok ki és írjátok meg kommentben milyen kutyi vagyok szerintetek?!😋 Anya készített nekem egy instát, @boni.iggypup ahol majd megmutathatom nektek, hogy én vagyok az igazi instagrammer a családban! Anya a szerelmem, de azért megtartjuk ezt a Johnny gyereket is, de csak én csókolhatom meg anyát ezentúl... mára ennyit, jelentkezek a saját instámon"

– olvashatjuk Alexandra posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!