Új életet kezd Farkas Timi - ifaktor

Nagy bejelentést tett a legújabb videójában Farkas Timi, úgy döntött, hogy mostantól kevesebb időt fog szánni a Youtube-os karrierjére és inkább a saját vállalkozására szeretne koncentrálni.


Timi mostanában ritkán jelentkezett új tartalommal a csatornáján, ezért most egy visszatérő videót készített a követőinek. Ebben elmeséli, hogy az idő és a kreativitás hiány főleg annak az oka, hogy elmaradnak a tartalmak, plusz nem szívesen csinál már olyan típusú videókat mint korábban.

Ezért megfogadta, hogy ha valamilyen fontos téma lesz az életében azt egyből megosztja a rajongóival. Timi élete egy nagy mérföldkőhöz ért, hiszen a fél éve megvalósított vállalkozása új szintre lépett és mostantól fizikai boltokban is kaphatók lesznek a termékei.

Egy eszméletlen érzés volt neki, hogy amiket nem olyan régen kitalált, azok már ott vannak a polcokon, úgyhogy az új videójában ide kalauzolta el a követőit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nagyon jól áll új frizurája Farkas Alexának

Farkas Alexa ugyan nem változtatott drasztikusan régi hajformáján, de az eredmény mindenképpen szembetűnő és roppant előnyös lett.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!