Új fejezet kezdődik Ariana Grande életében - ifaktor
Ariana Grande fekete felsőben és necc harisnyában ül a földön magassarkúban

A szexi énekesnő szíve elkelt – májusban bekötötték a fejét férfi rajongói hatalmas bánatára. Ariana Grande és Dalton Gomez boldogan tengetik a friss házasok izgalmas mindennapjait.


Hatalmas teher esett le a fiatalok válláról a frigy megkötésével, hisz mostantól szabadon mutatkozhatnak, nem kell titkolózniuk a nagyvilág előtt. Korábban minden egyes lépésüket és mozdulatukat alaposan kielemezte a média, ami nem könnyítette meg a kapcsolatuk fejlődését.

A pár először decemberben adta hírül eljegyzésüket, amikor Ariana megosztott néhány pillanatképet, melyek között egyedi eljegyzési gyűrűje is szerepelt.

Néhány hónappal később egy meghitt esküvő keretében kimondták a boldogító igent Grande otthonában, a ceremónián kevesebb mint 20 ember vett részt. A fiatalok boldogabbak, mint valaha, több közös utazást is terveznek a jövőben és még sosem érezték ennyire közel magukat egymáshoz.

Gratulálunk fiatalok, izgatottan várjuk a legújabb fejleményeket!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!