Új gasztroműsort indít a Spektrum Home - ifaktor
Havas Dóra műsorvezető
Magyarországon eddig sosem látott gasztro-vetélkedő, amelyben a nők kezében az irányítás, a férfiakéban pedig a fakanál van – áll a műsor ajánlójában. A Spektrum Home-on március 20-án debütál a műsor.


„Most a férfiak mutatják meg, mit tudnak a konyhában! Jön a Spektrum Home különleges gasztropárbaja, a Piríts Rám!, ahol a műsorvezető csak a feleségeknek árulja el a receptet, akik ezután fülhallgatón keresztül instruálják konyhatündérré váló férjeiket! Premier március 20-án a Spektrum Home műsorán!"

– látható a bejelentése a csatorna Instagram-oldalán.

Piríts Rám! címmel gasztro vetélkedő indul 03.20-án a Spektrum Home-on, ami a My Wife Rules magyar változata lesz. A műsorban sztárpárok férfi tagjai fognak főzni, miközben a feleségek instruálják őket a fülükbe beszélve, a receptet ugyanis csak ők ismerik.

A műsor háziasszonya Havas Dóra lesz, akinek feladata – a hasonló műsorokhoz képest – más jellegű lesz a megszokottnál. Dórának rendkívül fontos szerepe lesz a vetélkedőben, ugyanis ő mutatja be a lányoknak az elkészítendő fogásokat, és a legvégén ő is értékeli majd a fiúk remekműveit.

A sztárpárok között feltűnik majd: Bárdosi Sándor és felesége, Berkes Olivér és párja, Nagy Eszter, Solti Ádám és Solti Berni, Kocsis Dénes és menyasszonya valamint Lotfi Begi és párja, Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!