Új házukat öltözteti ünnepi díszbe B. Nagy Réka - ifaktor

Korábban már megírtuk nektek, hogy Réka és vőlegénye, Dávid néhány hónappal ezelőtt megvásárolták első közös otthonukat, amelybe december elején be is tudtak költözni. A házat és annak részleteit Réka egy videóban mutatta meg, igazi kis mézeskalács házikó, nagyon otthonosnak tűnik a látottak alapján.


Réka elmesélte, hogy egy régebbi, nádfedeles, felújított házba szerettek bele, melynek különleges renoválása miatt a belső burkolata akárcsak az eredeti. Ez már magában foglal egyfajta hangulatot, amikor belépnek otthonukba, azonban a kellő karácsonyi átszellemülés érdekében még inkább kicsinosította.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site

Friss

Így élte meg Csobot Adél és Istenes Bence az Életünk története forgatását

Ma este lesz látható a tévéképernyőn Csobot Adél és Istenes Bence Friderikusz Sándor műsorában, az Életünk történetében. Adél és Bence most az RTL Reggeli műsorában mesélt a forgatási élményekről és arról, hogy hogyan hatott rájuk az ott uralkodó miliő és a megöregítés.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!