Új műfajban próbálja ki magát Mező Misi - ifaktor
mező misi gitárral a kezében
Mező Misit a legtöbben a Magna Cum Laude frontembereként ismerik, azonban kevesen tudják, hogy nagyon is széles zenei repertoárral rendelkezik és a zenei ízlése is sokoldalú. Ennek már A Dal című énekverseny-sorozatban is teret adott, ahol zsűriként a legkülönfélébb produkciókat véleményezte.


Misi a Facebook-oldalán a minap jelentette be, hogy egy új műfajban az úgynevezett „Mesélőben" próbálja ki magát.

„Mesélő. Ne tévesszen meg senkit a cím. Igaz történeteket hallhattok tőlem, gyermekkoromtól napjainkig. S nem csak történeteket, de a hozzájuk kapcsolódó, számomra inspirálóan ható dalokat is megismerhetitek az előadás során"

– írja az újdonságról az énekes.

Arról is beszélt Misi, hogy a nézők pontosan mire is számíthatnak, ha jegyet vásárolnak egy-egy előadásra:

„Mire számíthatsz, ha megtisztelsz jelenléteddel? Egy hangulatos, bensőséges, kicsit - a tőlem megszokottnál - csendesebb estére mindenképpen. Egy kis megállásra, kikapcsolásra, kiszakadásra a hétköznapokból. Egy szál akusztikus gitárral énekelek majd"

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a mesélő mikor kezdődhet el, de valószínűleg csak a járványhelyzet – és az ezzel járó korlátozások feloldása – után indul útjára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!