Új országjáró vlogot indít Ördög Nóra és Nánási Pál - ifaktor
Ördög Nóráék YouTube-karrierje 2017-ben az Ázsia Expressz forgatása alatt kezdődött. Akkor ugyanis az egész család követte a műsorvezetőt Ázsiába, és külön vlogban számoltak be az izgalmas kalandjaikról.

Azóta a Nánásiék YouTube-csatornára már 333 videó került ki, ami nem semmi teljesítmény. Mondhatni Nóráék igencsak belejöttek a videós tartalomgyártásba, és hol van még a vége. Az biztos, hogy nem most, ugyanis éppen egy új vlogra készülnek, amiben arról az időszakról emlékeznek meg, amikor az őszi iskolai szünetben lakóautóval járták az országot.

Egy vlog ajánló már fel is került a csatornájukra, amivel egy kis problémájuk akadt, ugyanis egyelőre nem tudják eldönteni, hogy mi legyen az új sorozatuk neve. Ebben most a házaspár a követőik segítségét kérte ki, és várják a kreatívabbnál kreatívabb ötleteket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!