Új Pokémon erdő, ahol élőben vadászhattok kedvenceitekre - ifaktor
Pokémon figurák

Egyedüli ötlet, hatalmas erdő, végtelen szórakozás!


Tokyo egyik külterületén Yomiurilandben, elkészítették a valaha volt legnagyobb és egyben legextrémebb Pokémon témájú erdőt, ami 4500 négyzetméter területen fekszik.

Az olyan játékok rajongói, mint a Pokémon GO és az új Pokémon Snap, egy külön világban találhatják magukat, ahol a legkülönlegesebb helyeken cserkészhetik be legújabb szerzeményüket.

A játékosokat már a belépéskor Pikachuék üdvözlik, majd minden egyes lokáción, ahol megtalálhatják a Pokémonokat, egy vizuális szimulációval találják szembe magukat, amik reprezentálják az elfogást.

A rejtélyes erdő, több mint 50 különböző Pokémon fajt rejt. Ezeket 2 csapatban és maximum 6-6 emberrel lehet előkeríteni. Mindkét csapatnak 90 perc áll a rendelkezésükre, hogy megtaláljanak annyi lényt, amennyit csak tudnak.

A park kitalálója abban reménykedik, hogy ez segít majd összehozni a való életben is az embereket, valamint ami még fontosabb, a gyerekeket és szüleiket.

A park július 17-én nyílik és egészen április 3-ig tart majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!