Új projektbe fogott Berki Krisztián: igazi magyarként fog élni - ifaktor
berki krisztián farmerben és kék pulcsiban az utcán
Berki Krisztián az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy mostantól „igazi magyar" emberhez híven alapít egy tanyát és mostantól a családja csak az általuk tenyésztett állatok húsát, valamint az általuk termesztett zöldségeket és gyümölcsöket fogja fogyasztani.


„Édesanyámék Csákányos pusztán éltek és nőttek fel így már a véremben csörgedezik 40 éve a tanyasi élet. Sokan szégyenlik a falusi életet, mint ahogy a kétkezi munkát is. Én büszke Magyar vagyok és igaz, hogy hónapokkal ezelőtt még csak azt sem tudtam mi az, hogy tanya, most megcsinálom, megvalósítom hiszem, hogy magam és a családom, a környezetem számára a legnagyobb biztonságot mind gazdaságilag, mind egészségben is csak az jelentheti, hogy a saját magunk által tenyésztett állatok húsát, valamint a saját általunk megtermelt zöldségeket esszük"

– fejtette ki a „tanyaalapítás" miértjét Berki Krisztián.

A celebnek sokszor támad ilyenfajta „ad hoc" jellegű ötlete, amelyet minden gondolkodás nélkül – szinte azonnal – végre is hajt.

A legjobb példa erre a közelmúltból, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve – egy videóban, amelyen a medencéből kikelve tett bejelentést – elindult Budapest főpolgármesteri címéért. A dolog végül negatívan sült el, hiszen alig szavaztak rá, sőt azóta Puzsér Róberttel (aki szintén induló volt – a szerk.) nem éppen rózsás viszonyt ápol – konkrétan a bíróságon pereskednek...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!