Új projektbe vágott bele Nádai Anikó - ifaktor
Nádai Anikó virágos ruhában áll fehér háttér előtt

A korlátozásoknak és a járványhelyzetnek köszönhetően igen szűkös programlehetőségek tárulkoznak elénk napjainkban. Így egyre többen, egyre több időt töltenek el otthonukban, ami rádöbbentheti az embereket – akár csak a népszerű műsorvezetőnőt, Nádai Anikót – arra, hogy ideje egy lakásfelújításnak.


Anikó Instagram-oldalán számolt be követőinek terveiről, miszerint szeretné lakását megszépíteni és kicsit felújítani, hiszen ők is rengeteg időt töltenek jelenleg otthonukban családjával.

A műsorvezetőnő a hír megosztásán kívül segítséget is szeretett volna kérni követőitől, ugyanis nincsen se tervező se kivitelező ismerőse, így a komment szekcióban tudnak neki rajongói ajánlásokat adni szakemberekre.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Anikó lakása milyen átalakuláson fog keresztül menni, illetve, hogy láthatjuk-e majd a folyamatot.

„Jövő héten belevágunk egy kis lakásfelújításba. Tényleg csak minimális, de mivel mostanában nem utazunk, inkább a házikónkat tesszük még otthonosabbá. 🏡
Őszre van tervbe a fürdőszoba felújítása is. 🛀🏻 Esetleg küldenétek nekem képeket üzenetben, hogy Nektek milyen van, hogy tudjak inspirálódni? 😍 Illetve olyan céget keresünk majd, akik vállalják a tervezést egészen a kivitelezésig. Ha ismertek megbízható vállalkozót, ne tartsátok kérlek magatokban! Megköszönöm a segítséget"

– írta közösségi oldalán Anikó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!