Új rádióműsorral jelentkezik Liptai Claudia - ifaktor
pataki ádám és liptai claudia
Liptai Claudia élete 180 fokos fordulatot vett, amióta nem hosszabbította meg lejáró szerződését a TV2-vel. Sokadik új projektjét és/vagy műsorát jelentette be azóta.


A szakítás óta szerepelt már az Álarcos énekesben (versenyzőként, majd nyomozóként), illetve a Tanár új évadában is. Ezenfelül mi is beszámoltunk róla, hogy egy új nagyszabású show műsorvezetőjeként is láthatjuk majd 2021-ben.

Liptai Claudia

„Február 1-én egy teljesen új terepre lépünk. A Sláger FM hullámhosszán minden hétfőn este nyolc órától tízig ÉdesKettesben, Ádámmal új müsorunk indul. Hogy miről fog szólni? Aki már hallott minket az tudhatja, nem ígérhetünk mást csak kacajt és könnyeket! A műsorban mindenről szó lesz, ami érinti a családi életet, minden téma, ami minket foglalkoztat legyen az film, könyv, utazás. És természetesen az édességek sem maradhatnak ki"

– írja Facebook-oldalán Claudia.

Claudia emellett Clauságok című önálló estjével is járja az országot. A mostani bejelentése szerint a Sláger FM-en fog minden héten hétfőnként jelentkezni férjével, Pataki Ádámmal közös műsorukkal február 1-től. A műsor az ÉdesKettesben nevet viseli, valamint este 8 és 10 óra között fog futni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!