Új sorozatszerepet kapott a Barátok Közt egykori színésznője, Nyári Dia - ifaktor
Nyári Dia bézs színű szettben

Dia az Instagram-oldalán jelentette be, hogy hamarosan egy új sorozatszerepben láthatjuk a tévéképernyőn.


Nemsokára az RTL Klub új sorozatában a Hotel Margaretben láthatjuk Diát. A sorozat producere korábban már megcsillogtatta tudását, ugyanis Hámori Barbarához köthető a Drága örökösök és a Keresztanyu is. A Hotel Margaret egy új műfajú sorozat lesz, ugyanis itthon eddig nem volt túl sok példa bűnügyi-krimi sorozatra napi adásokkal.

Jövő héttől óriási kaland veszi kezdetét...A Drága örökösök és a Keresztanyu sorozatok producere @hamoribarbara bizalmat szavazott nekem, és szerepet kaphattam az új napi sorozatában az @rtlmagyarorszag -on. Júliustól "költözünk" a Balcsira, és kezdetét veszi a Hotel Margaret. Nagyon várjuk...egyelőre legyen ennyi.


- írja posztja alatt a színésznő.

Igen, valóban készülünk egy új sorozattal, ami itthon új műfaj, hiszen napi krimi eddig nem volt. Könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet lesz, amely megidézi a Bujtor-filmeket, valamint az Agatha Christie-regényeket.

- mondta Hámori Barbara a sorozattal kapcsolatban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!