Új szakmája van a Sztárban Sztár énekesének - ifaktor
Horváth Boldit, mint a Kelemen Kabátban frontemberét már sokan ismerték, de az igazán nagy áttörést a Sztárban Sztárban való szereplés hozta meg neki. Ezúttal arról számolt be Instagram-oldalán, hogy villanyszerelői képesítést szerzett.

Az énekes elmondta, hogy a zene mellett mindig is fontosnak tartotta, hogy legyen egy B opció az életében, hiszen csak így tudja igazán szívből írni a dalokat, hogy nem kell közben az anyagi dolgokkal foglalkoznia.

„Elsősorban azért indultam el ezen az úton is hogy a hivatásomban mégjobb tudjak lenni illetve hogy legyen döntési lehetőségem 5–10-20 év múlva is. A poén hogy a hivatásommal kapcsolatban közben annyi munkám lett hogy nagyon nehéz lesz a villanyt is èpíteni, de van B opció ezért 100%-ban a szívemből jön minden amit tőlem kaptok tv-ben, streamen vagy a rádióban"

– írta hosszú Instagram-bejegyzése végén Boldi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!